Wody nie ma już ponad dobę i pewnie jeszcze do jutra nie będzie, bo nawet jak zostanie włączona to dotrze po ok. 3-4 godzinach. Delikatnie mówiąc Skandal - skoro magistrala non stop się psuje to czemu w okresie letnim nie była sukcesywnie wymieniana???? Hmm ważniejsza była renowacja bo to widać przed wyborami... eh ta polityka.
A swoją drogą to czy zgodnie z prawem wodnym MZK nie powinno podstawić beczkowozów z wodą pitną na każdej z wiosek w których nie ma wody???
Proszę dzwonić i pisać pisma o odszkodowania za przerwy w dostępności wody. Kontakt tel. podałem w poprzedniej wiadomości.
Ręce opadają … latem nie ma wody, ponieważ wszyscy działki podlewają :( Zimą znowu awarie nas nękają … Nie wspomnę już o groźbie likwidacji minibusa - gmina Sulejów biedna, więc jej mieszkańcy choć podatki opłacają z buta lub okazją mają się dostać do Piotrkowa lub Sulejowa. Co za czasy, co za rządy ???
ja rozumiem, że wszyscy są zdenerwowani, ale żeby coś osiągnąć proszę o kontakt z MZK Sulejów i UMiG Sulejów.
Być może dziś już tam nikogo nie ma w pracy, Oczywiście w poniedziałek zrobili sobie wolne. Ale trzeba dzwonić, pisać pisma, pisać maile. I kategorycznie żądać odpowiedzi na piśmie.
Chamstwo i bezczelnosc z ust pracownicy urzędy miejskiego w sulejowie która obiecała mi ze o godz 16 została puszczona woda i bezczelnie się rozliczyla. Czekam aby naprawdę zebrały się te żółte kamizelki prze urzędem w sulejowie
Szanowni rządzący gminą Sulejów. Ja rozumiem jedną, drugą, trzecią... ba, nawet szóstą, siódmą i ósmą awarię bo jestem wyrozumiały - bardzo wyrozumiały ale dzwudziestą którąś, zgubiłem rachubę...to już stanowczo przesada aż cisną się bardzo brzydkie słowa. Podajcie do publicznej wiadomości w czym leży problem, może my mieszkańcy tej pięknej gminy będziemy mogli Wam pomóc.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!